Meteen naar de content

Hoe het luisteren naar muziek je schilderskills kan verbeteren

Luisteren naar muziek tijdens het schilderen kan voor sommigen voelen als een afleiding, maar wist je dat het je echt kan helpen om je schildervaardigheden te verbeteren? Muziek kan je namelijk helpen om je te concentreren en in een flow te komen. Waardoor het schilderproces makkelijker en leuker kan worden. Ook is muziek voor velen een inspiratiebron die kan helpen om op nieuwe ideeën te komen en om je schilderij op een andere manier te benaderen. 

Natuurlijk is niet alle muziek even effectief om op te schilderen. Het hangt helemaal af van wat jij leuk vind en wat jou helpt om je te concentreren. De ene persoon kan zich goed concentreren met rustige klassieke muziek op de achtergrond maar er zijn ook mensen die het liefst techno muziek op de achtergrond hebben bijvoorbeeld. Weet jij nog niet welke muziek het beste bij jouw schilderhobby past? Experimenteer dan vooral met verschillende artiesten en genres (pop, rock, R&B, etc.) om te ontdekken wat het beste bij jou past. 

Naast het verbeten van je schildervaardigheden, kan het luisteren naar muziek terwijl je schildert ook een goede manier zijn om te ontspannen en te ont-stressen. Muziek is een goede vorm van self care en kan je echt helpen om meer te genieten van het schilderproces. 

Luister jij naar muziek tijdens het schilderen, en zo ja wat is je favoriete schildernummer? 

your painting world

comment 2 reacties

A
Anton De vries calendar_today

Heb getracht 2 x eigen ontwerp foto te bestellen zomeractie, echter de betaling geeft dan 69.90 aan ipv 34.95.
Op deze wijze wil ik dus niet bestellen en klopt de zomeractie dan ook niet.

R
Rob calendar_today

Ik ben gek op muziek
Pop klassiek enz
Ik geniet van schilderen met muziek.

Laat een reactie achter

Gratis verzending

Officiële shop

Levenslange garantie