Meteen naar de content

GRATIS verzending op Schilderen op Nummer pakketten!

  Verzenden en Retourneren

  Bestelling en Levering

  In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij ons yourpaintingworld.com aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

  Artikelen die we op voorraad hebben worden wanneer je deze voor 21:00 uur hebt besteld de volgende dag* thuis bezorgt. Dit geldt al je van maandag t/m vrijdag voor 21:00 uur besteld. *Voor België geldt (voor 16:00 uur op werkdagen besteld) een levertijd van 2 dagen.

  Deze artikelen kun je vinden op https://www.yourpaintingworld.com/collections/morgen-in-huis en je herkent ze aan de blauwe stip bij de productafbeelding.

   

  Overige artikelen hebben een gemiddelde levertijd van 14-28 dagen. Deze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

  *Alle bestellingen worden binnen 1 werkdag vanuit onze leverancier verwerkt. 

  Vanaf het moment dat onze leverancier jouw bestelling heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail - te vinden via de informatie op deze pagina: https://yourpaintingworld.com/pages/track-je-bestelling

  Door welk bedrijf wordt mijn pakket bezorgd?

  • Dat ligt eraan welke producten je hebt besteld en waar je woont. 
  • Als je een product hebt besteld met 1 of 2 dag(en) levertijd wordt deze in Nederland en België door DHL bezorgd.
  • Als je een product uit andere collectie hebt besteld met een zal deze eerste met YUN Express worden verstuurd vanuit het buitenland naar DHL (NL/BE) of Bpost (BE).

  Verzendkosten

  Wij nemen de verzendkosten van onze schilderijen volledig voor onze rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

  Retourneren

  Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

  Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

  Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen dan het retourformulier op.

  Vragen over je bestelling?

  Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

  Gratis verzending

  Officiële shop

  Levenslange garantie